ارزش بیمه روستاییان نسبت به سایر بیمه‌ها کمتر است

ارزش بیمه روستاییان نسبت به سایر بیمه‌ها کمتر

وزیر بهداشت با اشاره به نیازهای خدماتی فراوان مردم و مشکلات دولت در تامین اعتبارات مورد نیاز، گفت: مردم از دولت، مجلس و نظام انتظار دارند که به مشکلات آنها توجه و برای حل آنها فکر کنند.

به گزارش روابط عمومی انجمن پرستاری ایران. به نقل از ایلنا، سید حسن هاشمی در مراسم افتتاح مرکز جامع خدمات سلامت شهر گوگان از توابع شهرستان آذرشهر تبریز، اظهار داشت: مردم انتظار ندارند که تمامی مشکلات آنها در یک برهه زمانی مشخص حل شود اما اگر آنها تصور کنند که مسئولان کشور به آنها و مشکلاتشان فکر می کنند، رضایتمندی نسبی خواهند داشت.
وزیر بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان یکی از برترین دانشگاه های کشور در حوزه های آموزشی، پژوهشی و به ویژه بهداشتی یاد کرد و گفت: استان آذربایجان شرقی بطور کامل تحت پوشش شبکه بهداشتی قرار گرفته یعنی به ازای هر ۳ هزار نفر یک نفر مراقب سلامت، فعالیت دارد.
هاشمی با بیان اینکه برکات طرح ها و برنامه های بهداشتی در سالهای آینده مشخص و محسوس خواهد بود، افزود: ۷۵ درصد از مرگ مردم استان آذربایجان شرقی به دلیل بیماری های غیرواگیر است و مراقبان سلامت می توانند با شناسایی بار بیماری ها، برای پیشگیری از مرگ و میر و معلولیت مردم تلاش کنند.
وزیر بهداشت از بهداشت و پیشگیری به عنوان سنگ بنای اقدامات وزارت بهداشت یاد کرد و گفت: درمان همواره پر هزینه و همواره با عوارض بوده اما برای پیشگیری از بیماری ها باید چنین مراکز بهداشتی در سراسر کشور ساخته شود.
هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به درخواست های مسئولان محلی برای تامین دستگاه های مورد نیاز، اظهار داشت: دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز این منطقه به زودی تامین می شود اما در مجلس، قانون سطح بندی خدمات تصویب شده که بر اساس آن، به عنوان مثال به ازای هر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت، باید یک دستگاه MRI مستقر شود.
وزیر بهداشت تاکید کرد: متاسفانه یکی از مشکلات مهمی که بیرون از وزارت بهداشت است و من نتوانستم در دوره مسئولیت خود، آن را حل کنم، موضوع بیمه روستایی است زیرا ارزش آن از سایر بیمه ها و حتی بیمه سلامت ایرانیان کمتر است و اگر یک بیمار روستایی از مسیر ارجاع به مراکز درمانی شهری مراجعه نکند، باید تمام هزینه ها را بپردازد بنابراین از مجلس شورای اسلامی تقاضا دارم تا برای این مشکل که حداقل ۲۳ میلیون نفر گرفتار آن هستند، راهکاری بیندیشد و هیچ تفاوتی بین بیمه روستاییان و سلامت نباشد.
هاشمی یادآور شد: نباید برای ثبت مهر پزشک در دفترچه بیماران روستایی برای ارجاع، زیاد سخت گیری کرد و اگر بیماری خواست به متخصص یا فوق تخصص از راهی به جز ارجاع، دسترسی داشته باشد هزینه ای را پرداخت کند و اگر از مسیر ارجاع به متخصص یا فوق تخصص مراجعه کرد، فرانشیزی از وی دریافت نشود.
وزیر بهداشت همچنین در حاشیه آغاز عملیات ساخت کانون دوستدار سالمند گوگان، ضمن ابراز خرسندی از استقرار شبکه بهداشت در استان آذربایجان شرقی و استقرار بهورزان در روستاها و مراقبان سلامت در مناطق شهری، گفت: تعداد پایگاه ها و مراکز جامع خدمات سلامت در این استان کامل است و مسئولان استانی و محلی خوشبختانه زمین مورد نیاز را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی تبریز قرار دادند و این دانشگاه با سرعت در حال اتمام این پروژه ها است و امیدوارم که در سال آینده تمام مراکز بهداشتی استیجاری، ملکی شود.
هاشمی ابراز امیدواری کرد که پرونده های سلامت مردم در این استان در آینده الکترونیک شود تا هم مردم و هم پرسنل بهداشتی و درمانی بتوانند بیماری ها و به ویژه بیماری های غیرواگیر را کنترل کنند.
وزیر بهداشت گفت: کنترل بیماری ها و مرگ و میر مردم از طریق شبکه بهداشت امکان پذیر است و امیدوارم که شاهد توسعه کلینیک های ویژه و تخت های بیمارستانی باشیم.
دکتر هاشمی شرایط بهداشتی و درمانی استان آذربایجان شرقی را مطلوب عنوان کرد و افزود: نظام سلامت و بیمه کارآمد معمولا در دوره زمانی حداقل ۱۰ ساله دچار تحول و بهبودی می شود و تبریز و سایر شهرهای این استان، زیرساخت های مناسبی دارند و مدل ویژه ای در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای توسعه بهداشت و درمان طراحی شده که قابل تعمیم به کل کشور است.
وزیر بهداشت گفت: استان آذربایجان شرقی به دلیل پیشرو بودن در حوزه بهداشت و درمان از ستاد وزارت بهداشت، کمک های مناسبی دریافت می کند و امیدوارم که طرح تحول سلامت در دولت های آینده در این استان با قوت ادامه پیدا کند و کاستی های آن برطرف شود.
هاشمی ضمن تاکید بر لزوم همکاری سازمان ها و نهادهای مختلف با حوزه سلامت، خاطرنشان کرد: حوزه سلامت، سیاسی نیست و همواره مورد مطالبه مردم بوده است و هر اقدامی که انجام شود، جدا از انجام وظیفه، به عنوان امر خیر در کارنامه همه ثبت می شود.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

انجمن پرستاری ایران

انجمن پرستاری ایران اولین تشکل صنفی پرستاری ایران در سال 1369 تشکیل شده و با مجوز و پروانه از وزارت کشور فعالیت خود را شروع کرده است. مرکز آموزش انجمن پرستاری ایران مجری برنامه های آموزشی کوتاه مدت حوزه سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در تهران و سایر استانهای دوره برگزارمیکندکه امکانات آموزشی متناسب و استاندارد لازم جهت ایجاد تسهیلات مورد نیاز برای امور آموزشی و اجرای بهتر دوره های کوتاه مدت حوزه سلامت تدارک و آماده نموده که همراه با بهره گیری از اساتید مجرب و دکترای هیئت علمی مربوطه به صورت اساتید مدعو با این مجموعه همکاری می نمایند.

اعضای هیئت مدیره

آقای مجید پاک نیت
عضو اصلی هیئت مدیره انجمن پرستاری ایران
آقای دکتر اصغر فتائی
رئیس انجمن پرستاری ایران
آقای دکتر جاریانی
عضو اصلی هیئت مدیره انجمن پرستاری ایران
آقای محسن رحمانی
بازرس انجمن پرستاری ایران
آقای مهدی محرری
عضو اصلی هیئت مدیره
آقای وحید وزیر زاده نوبری
نایب رئیس انجمن پرستاری ایران
خانم فرحناز عسگری
عضو اصلی هیئت مدیره
آقای دکتر حسن ناوی پور
عضو هیئت مدیره انجمن پرستاری
Previous
Next

جدیدترین خبر

آخرین مقالات پژوهش